Администратор

 • Објавен пред 2 недели
 • М3 Плус ДООЕЛ
 • Активен до 26.02.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Градежна копанија од Скопје има потреба од Администратор:

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Спроведување административни активности, грижа за непречено фукнкционирање на канцеларијата и поддршка на целокупното административно работење;
 • Прием на странки и нивно упатување;
 • Блиска соработка со сметководство и грижа за предметите на клиентите;
 • Прием на пошта, архивирање, дистрибуирање;
 • Архивирање на влезна и  излезна пошта, скенирање, копирање;
 • Посета на, институции (УЈП, ПИОМ, ФЗО, Централен регистар итн.) и достава на документација;
 • Подготовка и Испраќање на излезни фактури;
 • Подготовка на документи – персонални досиеа на вработени (годишни одмори, решенија за одмор, боледувања, разни потврди);
 • Административна подршка во работењето (подготвување и доставување на известувања, барања и сл.). 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено средно или Високо образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Познавање на работа на компјутер (MS Office, Outlook);

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Развиени способности за тимска работа;
 • Развиени комуникациски вештини;
 • Организираност, аналитичност и флексибилност;
 • Способност за мултитаскинг и работа со крајни рокови;
 • Професионалност, работна етика и доверливост во однос на информации и податоци.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на :[email protected]

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 28.02.2021

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.