МЕНАЏЕР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

 • Објавен пред 11 месеци
 • EUROVIA
 • Активен до 16.01.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Тетово

Eurovia ДООЕЛ е една од водечките компании во областа на градежништвото во Македонија.

По семејна традиција на успешно работење во областа на градежништвото, компанијата "ЕУРОВИА" е основана во 2010 година. Пред себе постави цел да се креират капацитети кои ќе ги покријат сите видови на работа во градежништво; од преработка на проектна документација до реализација на повеќето комплексни градби во високо градежниот сектор.

Станете дел од нашиот успешен тим.

Со цел да се зајакне нашиот тим , го објавуваме овој  конкурс за позиција:

МЕНАЏЕР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Квалификации на кандидатот:

 • Минимум 2 години работно искуство
 • Универзитетска диплома (човечки ресурси, менаџер, правен, економски..)
 • Предност имаат кандидатите од машки пол
 • Возачка дозвола “Б” категорија;
 • Одлични комуникациски и менаџерски способности;
 • Системски пристап, организираност и самоиницијаивност;
 • Високо познавање на МС Офис;
 • Способност за работа под притисок;
 • Познавање на англиски, албански и македоноски јазик
 • Флексибилен и ориентиран кон наоѓање на решенија

Главни одговорности:

 • Управување со оделението;
 • Изработка на стратегија за управување со човечки ресурси во рамките на претпријатието;
 • Планирање на развој на човечки ресурси и буџетирање на нови вработувања;
 • Информирање на вработените за значајни структурни промени во компанијата;
 • Организира и надгледува вработување, обука, планирање, оценување, советување, мотивирање на вработените;
 • Документирање на дисциплински мерки и превземање на соодветни мерки врз нив, во координација со менаџерскиот тим;
 • Организирање на активности поврзани со законската регулатива во областа на здравјето и безбедноста, систематски здравствени прегледи, здравствено и пензиско осигурување и сл.;
 • Организирање на работилници, градење на тим и други слични активности;
 • Учество во процесот на бизнис планирање и развој на годишен буџет за човечки ресурси;
 • Известување до извршниот директор;

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да испратат своја професионална биографија (CV) на: info@eurovia.mk, со назнака “ХР Менаџер”.

Краен рок за пријавување 16/01/2017.

Контакт инфо:

ул.101 бр. 15, Желино – Тетово

(Aвтопат Мајка Тереза, бензинска пумпа Лукоил 025, во близина на Агрополог)

Канцеларија во Скопје:

Коле Неделковски 61 лок 1

Скопје, Македонија

Тел: +389 44 350 991

КЛИКНИ