Административен работник

  • Објавен на 3.2023
  • ТРАНЗИТКОНЕКТ ДОО
  • Активен до 01.04.2023
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Се објавува оглас за:

Административен работник
 

  • Потребно е познавање на компјутери и
  • Англиски јазик,
  • Не е потребно ВСС 
     

Плата 21.000 денари во првите три месеци додека трае обуката.

ТРАНЗИТ КОНЕКТ ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија која се занимава со услуги во транспортот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »