Лица за физичко обезбедување

Имаме потреба од:

4 РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ (Скопје):
2 позиции со почетна плата -16.000 денари
2 позиции со почетна плата --18.000 денари.


Потребни квалификации:

- Завршено средно образование.

- Поседување на лиценца за обезбедување од "Комора за обезбедување на Р.М".

- Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

- Возачка дозвола "Б" категорија, ќе се смета како предност.


Личен профил:

- Позитивен став и енергичност.

- Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок.

- Професионален однос кон работата.

- Одговорност и способност за организација.


Компанијата нуди:

- Динамична работна средина.

-Постојани бонуси за професионално извршување на зададените задачи.

- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

-Платен вонреден ангажман.
 

КЛИКНИ