Оператор за хемиско чистење - Плата 27.000 ден.

За компанијата: Подигнувањето на свеста за неопходноста од редовно и професионално одржување на хигиената на високо ниво во просториите во кои делуваме и живееме и зголемената побарувачка и потреба од ваквиот вид на услуги... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Протач Дооел има потреба од вработување на машко лице на позиција оператор за хемиско чистење (длабинско перење на тапациран мебел и душеци, машинско чистење на подови и теписони во деловни простории, чистење на природна кожа, хемиско чистење на возила)
Нудиме сериозност, коректност, почитување и исклучително пријатна работна атмосфера.

Плата: 27 000 ден.

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Возачка дозвола Б-категорија
  • Интерес за работа за чистење и одржување на хигиена
  • Учтивост
  • Одговорност
  • Дискретност
  • Работоспособност
  • Комуникативност
  • Педантност

Доколку ги исполнувате горенаведените услови Вашето CV испратете ни го на protouch.mk@gmail со наслов: вработување.
Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани од наша страна.

www.protouch.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »