Градежен инженер-Администратор

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР-АДМИНИСТРАТОР

Потребни квалификации:

  • ВСС – соодветно високо образование (Градежен факултет)
  • Одлично познавање на MS Office  пакетот
  • Ориентираност кон тимска работа
  • Организирана, иницијативна и мотивирана личност со одлични комуникациски способности

Работни задачи и одговорности:

  • Работната позиција не бара посета на локации и работа на терен
  • Следи и врши проверка на количините на материјалите и ја потврдува нивната веродостојност вградена во месечните, годишните, збирните и други ситуации за извршените работи
  • Води комплетна документација за проектите
  • Изготвува градежен дневник, градежна книга во координација со одговорниот инженер
  • Изготвување фактури, ситуации

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »