Машински инженер - техничар

За компанијата: Компанијата ОзонАир е докажан глобален партнер и соработник на многу компании во Македонија како и целиот свет. Главниот фокус е модерен дизајн и технологијата што се применува во производството на единици... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • ОЗОН
 • Активен до 08.05.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Oгласуваме слободно работно место на позицијата: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР - TEХНИЧАР

Озон има потреба од машински техничар, кој ќе му се придружи на нашиот инженерски тим во Скопје. Кандидатот ќе биде одговорен за доработка на техничка документација и цртежи за производство на машини и производи за климатизација и други производи.

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

 • Познавање на програми за 3Д цртање – Autocad или “Solidworks”

 • Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word”

 • Да поседува вештини за прецизност во работењето,одговорност кон работата,позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност

  За следниве работни задачи

 • Доработка на технички цртежи и документација за производство во Autocad Inventor”,

 • Работа врз основа на дневни, месечни и годишни планови за производство

 • Одговорен и посветен однос кон работата, спремност за завршување на задачите во зададен временски рок, посветеност на детали

 • Комплетирање документација за проекти, опрема и производи согласно со барани прописи и технички стандарди

 • Организација и архивирање документација за тековната работа

 • Изработка на извештаи

 • Примена и реализација на современи решенија и технологии во производство

 • Контрола на квалитет

  Се добиваат следниве услови за работа

 • Редовни солидни примања

 • Работа во климатизирани простории

 • Можност за обука и стекнување нови знаења

 • Можност за посета и учество на саеми и други стручни надградувања

 • Награди за квалитетно извршување на работните задачи

 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување

 • Можност за остварување новогодишен или друг надоместок

Доколку ги исполнувате бараните услови Ве повикуваме да ги испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: [email protected]