Работа во магацин (на машина)

(преземи го огласот како слика)

Приватната компанија Макси ЛС ДООЕЛ Тетово објавува конкурс за следното работно место:

 

Работник во магацин (на машина)

 


Потребни услови за даденото работно место:

  • Задолжително средно образование,
  • Поседување комуникативни вештини,
  • Работа во тим,
  • Пожелно е да поседува возачка дозвола Б категорија.

 

Испратете ја Вашата апликацииja заедно со CV по електронски пат на следната е-маил адреса: maxi-ls@t.mk

Контакт тел:  044/330-075, 071/209-548 или 070/553-762.
Email:  maxi-ls@t.mk и petrovska.sanja.te@gmail.com

Конкурсот е отворен 15 денa од неговото објавување.

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

КЛИКНИ