Соработник за техничка подршка

 • Објавен пред 9 месеци
 • HELIOS Македонија
 • Активен до 25.02.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Хелиос Македонија дооел

Босна и Херцеговина 55

1000 Скопје, Македонија

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нов  соработник на следната работна позиција :

Соработник за техничка поддршка

Потребни квалификации:

 • Високо образование - дипл. хемиски инжињер или дипл.технолог
 • Одлично познавање на основен Microsоft Office пакет (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола ,,Б,, категорија - активен возач

Задачи и одговорности:.

 • Креирање и остварување на план за продажба и наплата
 • Посети и комуницирање со клиенти
 • Техничка подршка на клиенти
 • Изготвување комерцијални понуди, договори и тендерска документација
 • Пратење на залихи,набавка  на роба и обезбедување на дозволи за увоз
 • Деловна коресподенција
 • Обезбедување поддршка на клиенти и аквизиција
 • Административни активности

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Комуникативност и презентациски вештини
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Подготвеност за работа под притисок и куси рокови
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса hr@heliosmk.com, најдоцна до 25.2.2017 год. Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 30 дена, по истекот на рокот за пријавување, доколку ги исполнуваат наведените услови во огласот.

КЛИКНИ