Архитект/Градежен инженер

 • Објавен пред 3 месеци
 • Skopje East Gate
 • Активен до 26.04.2019
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Скопје Ист гејт“ (СЕГ) дел од „Балфин“ групацијата е мултифункционален комплекс кој е спој на трговски центар, резиденцијален комплекс и канцелариски парк, на површина од 152.000 квадратни метри. За нашите потреби распишуваме оглас за

 

Архитект/Градежен инженер

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:

 • Завршено соодветно високо образование/ Архитектонски факултет или Градежен факултет
 • Претходно работно искуство од  минимум 5 години
 • Потребно е искуство во градежен сектор – техничка служба
 • Предност ќе се смета и работно искуство во оператива
 • Одлично познавање и активно работење во AutoCAD и апликациите од MS Office пакетот
 • Возачка дозвола – Б категорија
 • Способнoст за јасно комуницирање со проектниот тим, одлични презентациски вештини
 • Ефикасно планирање и организациски вештини
 • Способност за приоритизирање на задачите и работа со временски рокови

 

Одговорности и работни задачи:

 • Изработка на предмер пресметки за тендерски постапки во областа на градежништво во  високоградба
 • Во согласност со градежната и проектна документација врши соодветни пресметки и калкулации
 • Дефинира описи, количини и технички нормативи кои што ги проследува до изведувачите
 • Ги следи движењата на пазарот на градежни материјали и суровини
 • Комуницира со изведувачите и градежните компании за време на градежните фази од проектот
 • Работи во рамки на буџетот и зададените временските рамки

 

Работни услови:

 • Компензација во согласност со искуството и работните обврски;
 • Ресурсите за работа се обезбедени од страна на работодавецот;
 • Работа во динамична интернационална средина, со амбициозен и професионален тим

 

Доколку сакате да станете дел од овој возбудлив проект и воедно ги исполнувате потребните квалификации, доставете ја вашата кратка биографија, мотивационо писмо и препораки со назнака „Оглас за Архитект/Градежен инженер“ на следната адреса: careers@seg.mk

 

Огласот е активен до 26.04.2019

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат бараните услови ќе бидат контактирани за понатамошна селекција

КЛИКНИ