ФАРМАЦЕВТ ИЛИ ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

  • Објавен на 2.2018
  • ПЗУ Дател Фарма
  • Активен до 16.02.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ПЗУ Дател фарма има потреба од ФАРМАЦЕВТ или ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР со претходно работно искуство од најмалку 2 година. Задолжително испратете CV со слика на datelfarma@gmail.com.

Аптеката се наога во населба Аеродром.

Кандидатот треба да поседува:

  • претходно работно искуство од најмалку 2 година,
  • познавање на работа со компјутер
  • одлична комуникација со пациенти

Пожелно е кандидатот да поседува:

  • изработка на магистрални лекови
КЛИКНИ