Сметководител

За компанијата: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce со препознатлив долгогодишен потенцијал на искусни доставувачи за курирски услуги... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС
  • Активен до 19.10.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Друштво за услуги ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС е во потрага по сметководител со работно искуство од минимум 2 години.

Лиценца за сметководител не е задолжителна.

Доколку сте заинтересирани и сакате да работите во пријатна работна атмосфера ги очекуваме вашите апликации.