Работници во производство

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 13.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Research and call agents – 6 извршители

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од месна индустриска во Индустриска зона ИЛИНДЕН вработува

 

Работници во производство – 15 извршители

 

Потребни квалификации

 • минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Желба за работа

 

Одговорности и овластувања

 • Припрема на суровина
 • Пакување на готов производ

 

Што нудиме

 • Работа прва смена (од 07:00 до 14 :00 часот)
 • Втора смена (од 14 00 до 21 00 часот)  
 • Трета смена (од 21 00  до 05 00 часот)
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на: kariera@motivi.mk со назнака Работници во производство најдоцна до: 13/12/2019

КЛИКНИ