Агент за прифаќање и испраќање на патници - ТАВ-Mеѓународен Aеродром Скопје

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување, за својот клиен TAV Macedonia, објавува оглас за:

 

Агент за прифаќање и испраќање на патници (СЕЗОНСКИ)

 Работни задачи:

 • Проверка на документи на патниците, правилно пополнување на трансакциите со багаж, билети и пасоши.
 • Пречекување на воздухопловите на слетување и обезбедување соодветна услуга за притигнување на патниците.
 • Бордирање и водење на патниците од аеродромската зграда до воздухопловот и обратно.
 • Упатување на патници кон соодветена зона за боардинг 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Позитивен став кон работа на различни задачи
 • Подготвеност за работа во три смени.

РАБОТНИ УСЛОВИ (за сите позиции)

 • Флексибилно работно време и работа во 3 смени
 • Обезбеден организиран превоз
 • Обезбеден топол оброк
 • Основна дневница: 1.100 денари

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на копчето за брза апликација, своите професионални биографии можат да ги проследат на: [email protected]к (со назначена позиција за која сте заинтересирани), или со порака на Viber: +389 78 479 313

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »