Административен работник

  • Објавен пред 2 недели
  • Rroni Steel
  • Активен до 25.06.2024
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Facebook: rronisteelskopje

Активни огласи од Rroni Steel :

Оператор на машина/Возач

Фирма Стил Железо Дооел Улица Калош Дани / Момин поток број 85 Карпош

Фирмата Стил Железо Дооел, Скопје, објавува конкурс за работно место: Административен работник

  • Работни денови од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот
  • Број за контакт 070 234 946

Kompania Stil Zelezo Dooel rruga Kalosh Dani / Momin potok nr 85 Karposh

Kompania Stil Zhelezo Doel, Shkup, shpall konkurs për pozitën: Administratore femër

  • Ditë pune nga e hëna në të premte nga ora 08:00 deri në 16:00.
  • Numer për kontakt 070 234 946

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »