ВИВАКС ДОО: Раководител на смена во производство - Технолог

Раководител на смена во производство - Технолог

За компанијата: Денеска Вивакс е компанија која има најсовремена технологија, постојано вложување во модернизација на производствените процеси, современа организациона структура и тим кој брои повеќе од 80 вработени.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »