Маркетинг асистент

 • Објавен на 5.2019
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 21.05.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

Квалификации:

 • Припрема на постови SMO
 • Познавање на SEO и SEM
 • Солидно познавање и искуство во Adobe пакетот (Photoshop, Illustrator, InDesign)
 • Основно познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel)
 • Пожелно искуство од 2 години 

Предности: 

 • Креативност, посветеност, лојалност и одговорност,
 • Желба за работа во средина со високи барања,
 • Добри комуникациски способности,
 • Флексибилност/адаптибилност,
 • Тимско работење и кооперативност,
 • Ефективност и ефикасност.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (со слика) и портфолио доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака "Маркетинг асистент". 

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ