Професор по англиски јазик

  • Објавен пред една недела
  • АРС СТУДИО
  • Активен до 16.09.2021
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје

Арс студио има потреба од професори по англиски јазик

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

•Завршен Филолошки факултет, наставна насока

•Со и без работно искуство во областа на наставата

•Сертификати и други признанија ќе се сматаат за предност

•Одлично познавање на компјутери (MS Office, Internet)

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

•Организираност и одговорност

•Лојалност, темелност и енергичност

•Трудољубивост, совесност и предаденост во работата

•Амбициозни и динамични со желба за успеси

ПОНУДА ОД КОМПАНИЈАТА

•Динамична работа во млад и мотивиран тим

•Можност за солидна заработувачка според остварените резултати

•Можност за напредок во кариерата

Ве молиме вашето CV да го испратите задолжително на двете е-адреси истовремено: [email protected]; [email protected]