Транспорт и логистика

 • Објавен пред 12 месеци
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 22.06.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

 

ОРГАНИЗАЦИЈА НА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

 

Квалификации:

 • Искуство во организација на внатрешен и надворешен транспорт и логистика од најмалку 2 години,
 • Завршен економски факултет или друго соодветно високо образование,
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија.

 

Предности: 

 • Посветеност, лојалност и одговорност,
 • Желба за работа во средина со високи барања,
 • Добри комуникациски способности,
 • Флексибилност/адаптибилност,
 • Тимско работење и кооперативност,
 • Ефективност и ефикасност.

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: јobs@novomak.mk со назнака "Транспорт и логистика". 

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ