Работници за работа во погон за преработка на возила и автомеханичари

  • Објавен пред 2 месеци
  • ЕМД А.Ц.Е.
  • Активен до 21.03.2019
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Скопје

Се бараат работници за работа во погон со искуство, бравари, столари и автомеханичари.

Пријавени на полно работно време, плата по договор.

КЛИКНИ