Технички организатор на пост продажба

  • Објавен пред еден месец
  • b2 solution
  • Активен до 01.10.2020
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Потребен лидер-организатор за техничките пост-продажни активности. предност имаат кандидатите со техничко образование ( градежен или машински факултет), предвидената плата е 30.000,00 денари 

Б2 Солутион регионална компанија која се бави со уредување на канцелариски простори.  http://b2.com.mk/about/

За своите пост продажни активност има потреба од млада амбициозна личност, која сака да напредува и усвојува нови светски знаења . Платите во компанијата го надминуваат Македонскиот просек и наш интерес е да вработените стигнат до високи примања кои зависат од ангажманот и резултатие кои се постигнуваат во текот на работата. 

Важно е  кандидатите да се динамични ,  амбициозни луѓе и  имаат желба за зарботка,како и  да покажат лидерски способности.

Како компанија сме ориентирани кон луѓе со работни,менатални и морални квалитети, формалното образование е важно но не мора да биде пресудно. 

доколку сакате да се стекнете со врвни светски знаења и професионален напредок, Б2 Солутион е вистинското место за Вас!

CV-ата од заинтересираните кандидати ги очекуваме  на hr@b2.com.mk во наслов ставете оглас за пост продажба.

КЛИКНИ