ОГЛАС ЗА РАБОТА "LIVE BOOKING"

 • Објавен пред 8 месеци
 • ДТУ Њу Ејџ Компани
 • Активен до 17.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Доколку си личност која лесно комуницира и се изразува, секогаш зрачиш со позитивна енергија, и најважно, бараш нов предизвик во животот, ние би сакале да те запознаеме.
Биди и ти дел од нас, биди дел од младиот и амбициозен тим на нашата компанија.

Потребни квалификации:

 • Возраст до 35 години
 • Уредна личност
 • Одговорна личност
 • Услужлива личност
 • Многу ПОЗИТИВНА личност
 • Тимски играч

Опис на работно место: 

 • Работни денови од понеделник до петок, 7 h дневно.
 • Почетна плата 20.000 денари.
 • Платени трошоци за сместување и храна
 • Вработување на неопределено време
 • Локација на работното место е низ цела територија на Македонија

Доколку ова ти звучи интересно и веруваш во себе, испрати го твоето CV на: newage.hr.de@gmail.com
Само одбраните кандидатки ќе бидат повикани на интервју, најкасно до 17.02.2018.

За повеќе информации на: 076/ 556-184.

КЛИКНИ