Готвач / 40.000 денари плата

  • Објавен пред 8 месеци
  • Тренд Фуд Бар
  • Активен до 29.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Тренд Фуд Бар за потребите на свој клиент објавува оглас за 

Готвач:

​Потребни квалификации:

  • Мин. 5 години работно искуство во истата област
  • ​Завршена ВСС

​​Нудиме:

  • ​Плата од 40.000 денари
  • ​Одлични услови за работа.

Вашите апликации ги очекуваме на:

davorjov1@gmail.com 

КЛИКНИ