Градежен инженер

 • Објавен пред 2 недели
 • М3 Плус ДООЕЛ
 • Активен до 11.06.2024
 • Позиција: Инженер и технолог
 • Локација: Скопје

М3 ПЛУС ДООЕЛ - Скопје е во потрага по ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР да се приклучи во нашиот тим.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Диплома за високо образование - Градежен факултет
 • Познавање на англиски јазик
 • Работно искуство во проектирање на висока градба
 • Работа со компјутери и разни програми кои се потребни за струката
 • Поседување возачка дозвола

ЗАДАЧИ:

 • Следење на објектите во изградба
 • Изготвување на техничка документација
 • Организација и давање советодавни услуги на инвеститорот во сите фази на изградбата

ШТО НУДИМЕ:

 • Пријатна атмосфера за работа
 • Можност за напредување
 • Започнување со работа веднаш
 • Плата по договор

Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим доставете ни го Вашето CV и портфолио на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака „CV градежен инженер“.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »