Се нуди работа за столари и монтери

  • Објавен пред 8 месеци
  • Мебел Центар Груп
  • Активен до 25.02.2017
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Потребни се 15 столари - монтери во новоотворена фирма за производство на мебел, со и без работно искуство. 

КЛИКНИ