Администратор во Стоматолошка ординација

 • Објавен пред 9 месеци
 • ПЗУ Др Маргита Смилева
 • Активен до 21.03.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Стоматолошката ординација ПЗУ "Др Маргита Смилева" има потреба од администратор.

Потребни квалификации:

 • ССС или ВСС
 • одлично владеење на компјутерските апликации (Microsoft Office)
 • одлично познавање на англиски јазик во говорна и пишана форма, одлични организациони и комуникативни способности како и способност за тимска работа

Опис на работа:

 • административна работа на рецепција
 • директен и индиректен контакт со пациенти
 • работа на компјутер
 • online и телефонска комуникација
 • закажување на пациенти
 • организација на термини
 • праќање е-mail-ови
 • грижа околу доаѓање и сместување на пациентите
 • наплата и постојана тимска работа со докторите и стоматолошките асистенти

Предност имаат кандидати кои имаат завршено Средно Медицинско Училиште. Сите заинтересирани да пратат свое CV со фотографија исклучиво на mail адреса margitasn@gmail.com 

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ