Раководител во малопродажен објект - Скопје

 • Објавен пред 2 месеци
 • БАКО-НУТС ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 30.03.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Поради понатамошен развој и експанзија на нашата компанија, бараме:

Раководител на продавница за здрава храна во Скопје

Задачи:

 • Обезбедува непречен и точен тек на протокот на стока и продажниот процес во неговиот маркет согласно законските норми и правилата на БАКО. 
 • Постигнува одлични продажни резултати со умешно раководење со персоналот. Постигнува висока економичност во работењето и ниски трошоци.
 • Обезбедува точна состојба со точно куцање на каса, ниски кусоци, поголема ефективност во работењето и позадоволни купувачи. Co својот позитивен однос кон купувачите и познавање на артиклите, потребно е да ги задржи постојните и да привлече нови муштерии. Постојано да ја одржува исправноста на производите, нивното позиционирање, редот и хигиената во маркетот.

Потребни минимум квалификации за сите кандидати:

 • Вработените се потребни за продавницата во Скопје заради што, особена предност имаат кандидати кои живеат во овој град;
 • Минимум ССС (средно образование);
 • Работно искуство пожелно во областа (продажба);
 • Познавање на софтвер CFMA се смета за предност

Кандидатите треба да бидат аналитични, комуникативни и прилагодливи, подготвени за работа под притисок, способни за работа во динамична работна атмосфера и да се тимски ориентирани.

Ние нудиме атрактивна плата, стекнување искуство како дел на професионален тим и професионална работна атмосфера, како и можност за професионално усовршување и напредок во кариерата.

Аплицирајте со доставување на кратка биографија (CV) на македонски јазик на e-mail vrabotuvanje@bako.mk со назнака "РАКОВОДИТЕЛ НА ПРОДАВНИЦА СКОПЈЕ“. 

КЛИКНИ