Сметководител

 • Објавен пред 9 месеци
 • Снб Фуд Инвест
 • Активен до 24.03.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

СНБ Фуд Инвест, им апотреба од вработување на:

 

Сметководител

 

Потребни квалификации:

 • Работно искуство од 3-5 години во областа на сметководство и финансии,
 • Познавање на деловен англиски јазик,
 • Познавање на MS Office,
 • Познавање од материјално - финансиско работење.

 

Опис на работната позиција:

 • Обезбедување навремено и квалитетно евидентирање на добиените фактури за набавка на стоки и услуги,
 • Контрола и книжење на материјалната и на финансиската документација,
 • Услогласување на салда со добавувачи,
 • Изготвување и анализа на извештаи за трошоци на производство како и за извештаи за резерви,
 • Пополнување извештаи од областа на материјално - финансиското работење.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат наведените квалификации, потребно е да го испратат своето CV на dominos.snb@gmail.com најдоцна до 15.03.2018 година

КЛИКНИ