Супервизор- комерцијалист

 • Објавен пред 3 недели
 • International Fresh Food DOO
 • Активен до 01.04.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

 

Интернатионал Фреш Фоод  бара 2 комерциалисти- супервизори за унапредување на продажба на свежо пилеско месо и пилешки производи во целата територија на Р. С. Македонија. 

 • Потребни квалификации:

 • ССС
 • Најмалку 3 години работно искуство
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач
 • Искуство со продажба од возило
 • Личен профил:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Организациски  способности и тимска работа
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Одговорност, лојалност, флексибилност и енергичност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати

 Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови своето CV да го испратат на адреса :    info@fresh-food.eu

КЛИКНИ