КОМЕРЦИЈАЛИСТ - СТРУМИЦА, РАДОВИШ И БЕРОВО

 • Објавен на 2.2018
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 21.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Алма - М ДООЕЛ:

Доставувач - АГЕНТ(КА) ЗА ПРОДАЖБА

Алма - М објавува оглас за вработување на персонал за следната работна позиција:

 

 Комерцијалист (комерцијален службеник) за реон Струмица, Радовиш и Берово – 1 извршител

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност,
 • Работно познавање од компјутери (MS Office пакет),
 • Познавање на англиски јазик,
 • Возачка дозвола  Б – категорија, активен возач (минимум 2 години).

 

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Организациски и аналитички способности,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати,
 • Ориентираност кон клиенти,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Флексибилност за работа на терен.

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации се поканети да аплицираат

 

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@alma-m.mk со задолжителна назнаказа Комерцијалист (комерцијален службеник)  за Струмица “.

 

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец со можност за продолжување.
 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Рокот за пријавување по огласот трае 5 работни дена од објавата
 • Рокот во кој ќе се изврши изборот – доколку на јавниот оглас се пријават до 200 кандидати за огласеното работно место изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати за огласеното работно место изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати за огласеното работно место изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.

 

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

КЛИКНИ