Административен работник

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Административен работник со и  без работно искуство,

Краток опис на работна позиција:

  • Изготвување и издавање на фактури,
  • Подготвување и обработување на податоци како основа за изготовка на анализи и информации;
  • Врши административно технички работи;
  • Секојдневна координација и блиска соработка со сметководство;

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Високо образование,
  • Познавање на Англиски јазик и работа со компјутер,
  • Висока работна етика,

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот] .

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »