Градежен Инженер

За компанијата: СЛЕМЕПРОЕКТ ДОО - ШТИП е компанија од искусни професионалци кои нудат сеопфатни услуги во области од: Архитектура, Градежништво (конструкции, нискоградба и хидротехника), Електротехника, Противпожарна... повеќе за компанијата »

Активни огласи од СлемеПроект доо:

Архитект

            СлемеПроект доо - Штип е компанија со основна дејност проектирање и инженеринг.  Формирана 1998 година и има 26 години традиција во дејноста.

            Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим на СлемеПроект доо Штип, со можност да изградите успешна кариера аплицирајте на следниот

                                                                             ОГЛАС

                                                                 ЗА РАБОТНО МЕСТО

1 (еден)  дипломиран градежен инженер – конструктор за изработка на проектна докуметнација.

Квалификации:

 • Високо образование (Градежен факултет со 240 или 300ЕКТС)
 • Работно искуство минимум 3 (три) години
 • Поседување на Б Овластување за проектирање од КОАИ ќе се смета за предност.
 • Работа со компјутери и солидно познавање на RadImpex совтверски пакет за проектирање, MS Office и можност за изучување на нови совтверски пакети како што се ProtaStructure и ArchiCad.
 • Познавање на важечката законска регулатира во МК како и познавање на стандарди и прописи за проектирање
 • Познавање на EC ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик

Работниот однос се заснова на определено време, со можност за неопределено работно време после првите 3 (три) месеци.

Одговорности:

 • Проектирање на објекти од високоградбата
 • Аналитички и комуникациски способности
 • Решавање на проблеми
 • Самоиницјативност и подготвеност за постојано учење
 • Високо ниво на квалитет во работењето

Ние нудиме:

 • Стабилност и можност за развој
 • Можнсот за надградба на професионален план
 • Одлични услови за работа
 • Професионални обуки
 • Одлични месечни примања
 • Тим Билдинг

Работно време: од 08.00 часот до 16.00 часот (Понеделик – Петок)

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија со долга традиција во проектирањето, доставете ни го вашето CV, мотивационо писмо, диплома, овластувавња, потврди и сл. преку електронска пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „Градежен инженер - конструктор“.

Огласот трае 30 (триесет) дена од неговото објавување.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »