ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Општ работник за чистење вентилација - МОНТЕР НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид

ТЕХНИЧАРИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Техничар за одржување 

 

Профил на техничарот:

  • Искуство во монтажа и испитување на електрични инсталации,
  • способност за работа со рачни автоматски или мануелни алати,
  • основно познавање на Windows.

 

Обврски:

  • Дневна рутинска контрола на објектот.
  • Проверки на системите во објектот по претходно одреден распоред и фреквенција.
  • Детекција на дефекти, пријавување на дефектите на претпоставените лица и брза реакција со цел да се спречи поголем дефект.
  • Отклонување на ситни дефекти (промена на осигурачи,рестартирање на системи, нагодување на врати, промена на мали водоводџиски спојни елементи, промена на брави и сл.)

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на апликацијата Техничар за одржување.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ