Готвач (реон Рампа)

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕСИ:

Помошници во продавница

За потребите на нашиот клиент месарницата Фрац објавуваме оглас за:

Готвач (реон Рампа)

 

Задачи:

 • Припрема на брза храна,
 • Работа на скара,
 • Подготовка на сендвичи.

 

Бараме:

 • Со и без работно искуство,
 • Уредност,
 • Посветеност,
 • Одговорност и организираност.

 

Понуда:

 • Вработување на неопределено работно време,
 • Работа во смени,
 • Фер и коректно плаќање,
 • Пријатна работна атмосфера,
 • Почетна нето плата во вредност од 14.000 денари.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.m

КЛИКНИ