Бравар Заварувач

  • Објавен пред една недела
  • Металмонтинг
  • Активен до 24.09.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Бравар/Заварувач, работа со електричен апарат и ЦО2.

Изработка на елементи од челични профили.

Предност возачка и монтажа на алкобонд.

Плата од 26.000+