Асистент логистика

За компанијата: П.И.К. Ко е водечки снабдувач на суровини и функционални додатоци за произвоство на храна, безалкохолни и алкохолни пијалоци, а истотака и за козметика, фармација, храна за животни, текстил, средства за... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • П.И.К.Ко ДООЕЛ
  • Активен до 18.05.2024
  • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.pic-co.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »