Административен асистент

За компанијата: МедисМакедониjаДООЕЛСкопjееделодмеѓународната компаниjаМедис, соседиштевоЉубљана, Словениjа. Од 1989 година, себавимесомедицинскимаркетингнаиновативни лековиимедицинскипроизводи. Соповеќеод 370 вработени... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »