Дипломиран електро инженер - Енергетска насока

За компанијата: МАКСТИЛ е регионален лидер во производството на топловалани дебели лимови. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Макстил АД Скопје:

Електричар - Леар - Машински техничар

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »