Возач на камион

Се бара возач на камион со и без работно искуство за меѓународен транспорт.

 

Потребни квалификации:

  • Задолжително положени Ц и Е возачка категорија,
  • Лиценца, 
  • Тахографска картичка.

 

За повеќе информации обратете се на телефонскио број 078 573 242, како и на е-маилот: plackovica-sped@hotmail.com 

КЛИКНИ