Електротехнички инженер - Раководител на погон електрика  

Активни огласи од ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица:

Машинисти,Возачи,Тесари и армирачи

ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар. има потреба од нови лица во својот тим.

 

Електротехнички инженер - Раководител на погон електрика

1 извршител Реон Скопје

 

Потребни квалификации:

 

 • ВСС (електро технички факултет),
 • Овластување изведба, проектирање и надзор,
 • Работно искуство мин. 3 години,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Активно познавање на компјутерски апликации (ACAD,MS Office),
 • Познавање на законска и подзаконска регулатива од областа на градежништвото,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Одговорност и задачи:

 • Раководење на проекти,
 • Организација на работењето,
 • Деловна коресподенција, раководење со тим, извештај кон претпоставен.

   

Личен Профил:

 • Флексибилност,
 • Одговорност и вредна личност,
 • Организираност,
 • Мотивираност и превземање на иницијатива.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на: vrabotuvanje@zikol.com.mk . Контакт телефон: 071 23 88 79

КЛИКНИ