Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo: Раководител во производство

Раководител во производство

За компанијата: Компанијатакоја се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo:

Warehouse supervisor - Customer Quality Engineer

(преземи го огласот како PDF)

РАКОВОДИТЕЛ ВО ПРОИЗВОДСТВО


Работни Обврски:
Исполнување на планот за работа и поставените таргети
Следење, поддршка и учество во решавање на тековни проблеми во производство
Организација и координација на вработените во шивара
Распределба на планот за работа според побарувањата од клиентот и капацитетите за
производство
Креирање на повеќе видови извештаи и следења за искористеноста на производството во шивара
Следење на нивото на ефикасност на шивара, нивото на квалитет според барањата на клиентот и
техничката документација и нивото на шкарт
Евиденција за присутност на работа и контрола на редовноста на вработените
Континуирана контрола на производниот процес
Обука на нововработените лидери, техничари и сменовидители во шивара
Да се придржува до работните стандарди и инструкции согласно иструкциите на претпоставениот
Е во согласност со политиките и процедурите на ниво на компанија и исто така со регулативите
на ISO 14001 и IATF 16949
Навремено и квалитетно извршување на работните задачи


Потребни Квалификации
Високо образование (Технички факултет)
Минимум 2 години работно искуство во автомобилска индустрија на иста или слична позиција
Одлично познавање на Англиски јазик
Lean Производство, Kaizen (континуирано подобрување и ‘problem solving’), подобрување на
процесите Poka Yoke
Одлично познавање на MS Office пакетот ( excel)


Ве молиме Вашата апликација да ја испратите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 12 Јуни 2023.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »