Механичар (товарен програм и градежни машини )

 • Објавен пред 2 недели
 • ДГТ Жикол
 • Активен до 25.11.2020
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија, која 30 години успешно работи на македонскиот пазар, доколку ги имате потребните квалификации, ја очекуваме Вашата апликација.

 

Автоелектричар  (товарен програм и градежни машини)

 

Потребни квалификации:

 • Работно искуство автоелектричар на товарен програм и градежни машини од најмалку 3 години
 • Завршено стручно образование
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Исполнителен, иницијативен
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и во дадени рокови.

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: darko.todorovski@zikol.com.mk

Контакт телефон 070/383-770

КЛИКНИ