Управувач на вилушкар

  • Објавен на 3.2023
  • Техно Павер
  • Активен до 28.03.2023
  • Позиција: Возач/Управувач
  • Локација: Скопје
  • Facebook: tehnopaver

Техно Павер вработува вилушкарист со претходно работно искуство,во нова произвотствена линија на:

  • бехатон плочки и бетонски елементи

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »