Секретар/ка асистент

  • Објавен пред 8 месеци
  • БРЗА ПРАТКА ДОО
  • Активен до 25.04.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка вработува секретар/ка асистент во Скопје со или без искуство.

Плата за првиот работен месец (со искуство) 15000, следните месеци покачување до 23000 денари според растот на обврските и фирмата.

Плата за првиот работен месец (без искуство) 11000, следните месеци покачување до 23000 денари според растот на обврските и фирмата.

Потребни квалификации и вештини:

  • Минимум ссс
  • Работа со компјутери
  • Желба за напредување и упорност во работењето,
  • Можност за работење со флексибилно работно време.
  • Способност за барање на понуди и нивна процена, изработка на конкретни бизнис планови и цели како и нивно воспоставување во однос на вработените, решавање на нестандардни специфични задачи, поседување лидерски способности

За аплицирање спратете CV на komercija@brzapratka.com со назнака за работна позиција секретар/ка асистент. Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!

КЛИКНИ