Дипломиран Градежен инженер без искуство

За компанијата: ГД Гранит АД Скопје e најголемиот македонски градежен изведувач, чија основна дејност е изградбата на патишта и автопатишта, бренд кој е препознатлив и надвор од границите на Република Македонија. Главните... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Гранит АД:

Дипломиран Градежен инженер со искуство

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »