Електричар - електроничар

За компанијата: ДПТУ ВЕТЕРИНАР ДОО експорт – импорт Гевгелија е компанија основана со 100% домашен капитал, која во континуитет работи од 1990 година, постојано надградувајќи ја својата главна дејност - производство на... повеќе за компанијата »

ДПТУ Ветеринар ДОО Гевгелија, производител на свежи конзумни јајца и месо и месни преработки, вработува ЕЛЕКТРИЧАР - ЕЛЕКТРОНИЧАР.

Потребни Квалификации:

  • Средно образование
  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
  • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
  • Познавање од областа на електрониката

Личен Профил:

  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Професионален однос кон работата
  • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
  • Дисциплинираност
  • Почитување на правила и кодекс на работа
  • Позитивен став кон работата

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо на e-mail: [email protected], со назнака Електричар - Електроничар”.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Огласот е отворен 15 (петнаесет) дена.