Стручен соработник

 • Објавен пред 11 месеци
 • Фармахем Дооел
 • Активен до 11.12.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Фармахем ДООЕЛ - Скопје има потреба од:

 

Стручен соработник во Лабораторијата за животната средина  (1 позиција)

 

Барања за позицијата:

 • Завршено високо образование: ПМФ (Инст. хемија), Технолошки факултет, Машински факултет или други технички факултети ќе се сметаат за предност;
 • Одлично познавање на работа со компјутер (Microsoft Office и Internet);
 • Одлично познавање на англиски јазик (пишување и зборување);
 • Без или со работно искуство за лабораториски и теренски испитувања;
 • Способност за извршување повеќе работни задачи истовремено, приспособување на нови и различни задачи, тимска работа;
 • Поседување на Б возачка дозвола.

 

Работни задачи:

 • Лабораториски и теренски испитувања од областa на животна средина,
 • Позицијата е на седум месеци, со можност за продолжување.

 

Нудиме:

 • атрактивна и динамична работа;
 • можност за надоградба на професионален план;
 •  одлични услови за работа;
 • можност за брзо напредување во кариерата.

 

Позицијата е со седиште во Скопје.

Работно време од 08:00–16:00 h (понеделник–петок)

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на farmahem@farmahem.com.mk најдоцна до 10.12.2017.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју и проверка на знаењата.

КЛИКНИ