сметководител

  • Објавен пред 7 месеци
  • Тренд Фуд Бар
  • Активен до 28.02.2020
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Компанија со долгогодишно искуство во областа  на угостителство, има потреба од работна позиција сметководител.

Квалификации:

 

 

Нето плата по Договор...

 

Сите заинтересирани кандидати, можат да ја достават CV  на следната e-mail адреса: jasmina@caffetrend.mk со назнака за "Сметководител”

КЛИКНИ