АВТОЕЛЕКТРИЧАР

 • Објавен пред 12 месеци
 • БАУЕР БГ ДОО Скопје
 • Активен до 10.12.2017
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

БАУЕР БГ ДОО е компанијата чија дејност е изградба на деловно – станбени единици од високоградба, ентериерно уредување, како и работи во нискоградбата и патната и железничка инфраструктура. Друштвото за градежништво, трговија и услуги БАУЕР БГ ДОО Скопје има потреба од 1  автоелектричар за редовно вработување.

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Личен профил:

 • Искуство во работата
 • Организираност и одговорност
 • Мотивираност, посветеност и превземање на иницијатива
 • Флексибилност и адаптибилност

АПЛИЦИРАЊЕ ПРЕКУ : aplikacija.bauerbg@gmail.com

КЛИКНИ