ЗАВАРУВАЧ

За компанијата: Нашата приказна започна во 2012 година во Скопје, Северна Македонија. Во времето кога имавме само една машина за полирање една дупчалка и една пила работат со 3 вработени во хала од 100 метри квадратни. X-Star... повеќе за компанијата »

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

РАБОТНА ПОЗИЦИЈА: ЗАВАРУВАЧ

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Солидно познавање на процесот на заварување со цел избегнување на било какви девијации и дилатации на материјалите

 • Изведување на заварени споеви со МИГ/МАГ Техника

 • Заварување на различни типови на материјали (алуминиум, нерѓосувачки челик,

 • Солидно познавање на можни дефекти во заварениот спој и нивно отстранување

 • Работа со аголни брусалици, со цел припрема на заварените споеви, дупчалка и гасен пламен

  ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум средно образование

 • Претходно работно искуство како Заварувач во производствена средина

 • Способност за читање на техничка документација

 • Способност за прецизна работа со детали

 • Способност за работа под притисок и кратки рокови

 • Течно зборување и пишување на Македонски јазик

 • Поседување на А тест за заварување ќе се смета за предност

   

  ШТО НУДИМЕ:

 • Раст на платата минимум еднаш годишно според успехот

 • Регрес за годишен одмор

 • Бесплатен топол оброк

 • Можност за стекнување на меѓународно препознаени сертификати за стекнати професионални вештини

Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил [најави се за да го видиш е-маилот] ; [најави се за да го видиш е-маилот]  или на тел за контакт: 072/246-544 во временски период од 08-16 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »